Nyheter‎ > ‎

Sista chansen att gå med!

posted Sep 13, 2015, 3:27 AM by Magnus Berglund
Öviks Energi jobbar nu för fullt med att slutföra en grovprojektering och bidragsansökan för vårt fiberområde.

Olof har skickat mail och efterlyst hjälp med byansvariga ute i byarna. Viktigt att vi alla hjälps åt nu för att få projektet på rull.

Vi har ju tidigare jobbat med att gå ut i stugorna och få så många som möjligt att ansluta sig. Nu när vi dubbelkollat listorna ser vi att det fortfarande finns fastigheter med året-runt-boende (=personer skrivna på adressen) som ännu inte anslutit sig. Vi har därför skickat ett brev till ägarna av dessa fastigheter med förhoppning att de ansluter sig nu i sista stund.

Det är extra viktigt att just de året-runt-boende ansluter sig. Dels för att fibern kommer att bli framtida kommunikationssätt för telefoni, internet och TV. Med även för att många anslutna året-runt-boende höjer våra chanser att få bidrag.

Nu behöver vi er hjälp. Det är nämligen absolut sista chansen att gå med nu. Titta gärna igenom nedanstående lista och kolla om det är någon ni tror skulle villa ansluta sig. Speciellt viktigt med året-runt-boende, men kolla gärna även av med fritidsfastigheterna. Nu är det ypperligt läge för lite konstruktivt byasamarbete!


Mail mig om frågor eller om ni vet någon som vill ansluta sig.

Man kan gå med i föreningen på:

/Mvh,
Magnus
magnus.berglund@faresta.net
Comments